Review Abduction (2011)

Regia:  John Singleton

Actori: Tayler Lautner, Lily Collins

Gen film: Actiune, Thriller

Durata: 106 minute

Rating: Acordul parintilor pentru copiii sub 12 ani

Nathan (Tayler Lautner) se credea mereu strain la el in casa, dar cel mai grad el avea sentimentul ca nu cunostea defapt pe nimeni.  Intr-o zi acesta a gasit o poza cu el de cand era mic pe un site cu persoane disparute. De aici si-a dat seama ca parintii lui nu sunt cei reali, iar acesta merge la ei sa caute raspunsuri. Mama lui ii explica ca a fost adoptat pentru binele lui. Parintii vitregi sunt defapt niste agenti guvernamentali antrenati special. De aici abilitatea de lupta a lui Nathan. Tatal lui il antrena in fiecare zi. Dupa ce a aflat ca este adoptat, parintii lui sunt atacati si omorati de niste rusi care il cautau sa-l rapeasca pe Nathan.

Abduction_Quad

Nathan porneste in cautarea informatiilor si a adavarului care i-au fost ascunse impreuna cu prietena lui Karen. In timpul calatoriei lor, acestia sunt urmariti de o armata de asasin rusi si de agenti FBI. Nathan intelege ca acuma e pe cont propriu si nu trebuie sa aiba incredere in nimeni. Un rus Kozlo, care era in cautarea lui Nathan deoarece acesta avea un telefon codat care avea lista numelelor cu toti oamenii care l-au tradat pe adevaratul tata al lui Nathan.

In finalul filmului Kozlo este omorat, dar din nefericire Nathan nu poate sa-l cunoasta pe tatal sau adevarat, deoarece este prea periculos. Dar are marea fericire de a vorbi cu acesta la telefon.
Eu m-am emotionat la acest film si vi-l recomand cu tot dragul.

Lasă un comentariu